Senaste nytt

2015-11-08.

Nya bilder på valparna. Dom blir 6 veckor på onsdag o växer jämt o fint. Både Jimmy o jag är överens om att dessa valpar är så otroligt fina. Håll till godo nu kära valpköpare. Stamtavlorna o valppaketen är klara.

Senaste nytt

2015-11-01.

NYA VALPBILDER.

VARNING FÖR SÖTCHOCK

Senaste nytt

2015-10-25

Nya valp bilder.

Senaste nytt

2015-10-20

Nu är det full fart i valp lådan. Samtliga är sålda, men vi ska para nästa helg igen. Det blir inte Enya o Pino utan vi parar med vår egen helt otroliga Rocky. Ni som ska börja snacka dynga nu så kan jag tala om att vi inte är osams med Lotus Lyans kennel, utan det blev så för Pino ska para sig med en tik till samma vecka. Så nu vet ni det. Vi är ändå jätte glada för att Enya ska para sig. Ha de gott o ring om ni är intresserade av dessa.

Senaste nytt

2015-10-10. Nytt under Valpar 2015

Senaste nytt

2015-10-01.

Nu har vi våra efterlängtade valpar .

7 st helt otroligt starka o kraftiga.

5 killar o 2 tjejer.

Ni som har hört av er kan ringa till oss på 0706977549.

Ni som är intresserade kan även ringa om ni vill ha info.

 


Senaste nytt

2015-09-30.

Nu börjar det hända saker i valplådan.

Finns det något så underbart som att vara barnmorska åt en av sina hundar. Vi är så lyckliga.

Senaste nytt

Senaste nytt

2015-09-06

Snart får vi tillökning i familjens kennel. Det ska bli så himla mysigt. Förövrigt så mår vi toppen här hemma . Lisa börjar bli rund om lilla magen. Ser fram emot dessa efterlängtade valpar. Vi ska ju även para vår Enya nu när hon ska börja löpa. Var rädda om varandra därute. Kram på er.

Senaste nytt

2015-08-26

Oj va veckorna går fort. Jobbar ju nu så kan någon ge mig några timmar till på ett dygn tack. Vi här på kenneln har ju som vanligt planer. De är så underbart nu när vi har tagit ställning till saker o planerar utefter det vi känner blir bäst för oss. Lisa är nog som sagt va dräktig hon är en helt annan hund, så håll tummarna. Ska ju även para en tik till så vi bara väntar på hennes löp. Kommer även att komma in mer utifrån som vi spinner på nu. Så gott folk håll tummarna även för det. Utställningar kommer det nog bara bli Växjö o stora Stockholm. Hoppas vi ses. Ha de gott nu alla fina människor.

Senaste nytt

2015-08-19

Har kommit till min kännedom att en Landseer uppfödare har satt in på sin blogg om en omplacering som kommer från mig. Vi har skrivit både Jimmy o jag till henne att vi vill att hon tar bort kennel namnet , men inte fått gensvar. Vi vet att det finns fula baktankar hos denna människa så vi ber er vara uppmärksammade på vad som sägs. Hör gärna av er om ni undrar något. Vi är väldigt utsatta av henne o hon sprider väldigt mycket förtal om vår kennel. Det man undrar är ju varför då  människan ens bryr säg att sätta det på sin blogg. JO det finns en Baktanke . Ha de gott alla underbara människor. Tiken vi parat är nog förhoppningsvis dräktig.


Senaste nytt


2015-08-10

Update under plans 2015.

Senaste nytt

2015-08-08.

Enya fick sitt andra cert i Askersund idag. Vi är så glada så det är inte klokt. Hon uppför sig exemplariskt när vi är på utställningar. Oj vad det ska jagas nu inför sista certet. Sedan vill jag gratta mina vänner Ingalill o Bigitta för Bir ( ville ) o Bim ( Zinba ). Jag älskar er hela bunten.

Sedan har vi Therese som ställde sin helt otroligt fina valp från oss o blev Bir valp med Hp. Den tiken kommer bli en snygging.  Nu ska jag fira o mysa med gubben. Ha de gott o hoppas vi ses.

Senaste nytt

2015-08-04.

Nu har Lester åkt tillbaka till Kransbackens kennel efter att han har parat sig med våran Lisa.

Det kommer att komma mer info lite längre fram i den förhoppnings fulla dräktigheten. Är du nyfiken på denna kommande kull så tveka inte.

0706977549. Jimmy o Pia

Senaste nytt

2015-07-12.

Vi har haft en underbar helg tillsammans med goa hundvänner. Jag går på moln idag för allt som hänt denna helg. Vi kommer göra ett album , men inte idag för nu har jag kudden i nacken. Ett stort grattis till Niclas Denton med familj som kamma hem så jädra bra vinster.

Själv är jag överlycklig som bästa uppfödare i en massa annat som hänt.

Senaste nytt

2015-07-05.

Hej på er. Snart är det utställning i 3 dagar för oss o vi tänker visa 2 vackra hundar. Hoppas det inte blir för varmt nu för hundarna mår inte bra av det. Vi har ju nya familjemedlemmar som består av tjejerna Happy o Loppan Larsson. Dessa två är av rasen Japanese Chin. Så långt ifrån Landseer man kan komma , men det behövs nog i denna elaka hundvärld. Jag är väldigt nöjd med livet o jag kommer att fortsätta leva detta underbara liv tillsammans med min underbara man. Hoppas vi får se många fina Landseer o andra fina raser.

Senaste nytt

Ha en bra midsommar  alla som vill 😎 glöm inte att vara rädd om dom du älskar allra mest. ❤️❤️❤️

Senaste nytt

2015-06-13

Vi söker fodervärdar till några av våra hundar. Du som känner att du skulle vilja samarbeta med oss här på Rozcoe´z kennel får gärna höra av dig.

0706977549.

Senaste nytt

2015-06-11

Nu har vi anmält 2 hundar till Tvååker. Det kostar en del, men vi kan väl hoppas på att det blir trevligt så man får valuta för pengarna. Kommer ju jobba hela sommaren så det lediga som blir i Tvååker blir det ända. Förövrigt är allt ganska så bra nu. Jimmy o Ray ska åka till Polen 21 juni o hämta en vovve till mig o det ser jag framemot. Jag o mitt barnbarn Simon diskuterade vad tiken ska heta. Jösses vilka förslag barn har. Ni kan tänka er vad jag skrattat. Vill tacka alla som skriver så fint till mig när jag känner mig nere. Har känt mig piggare nu så nu jäklar. Ha de gott o hoppas vi ses i Tvååker nu.

Senaste nytt

2015-06-08.

Lite mer om oss.

Senaste nytt

2015-06-03.

2 tikar kommer att paras nu i augusti. Det kommer komma kort på hanarna o info som medföljer snart.

Senaste nytt

2005-05-31 Nu kan ni kika på kort från vår första Landseer träff på Vinön. Sammanlagt blev det 15 hundar 1 Pyrre o 1 Njuffe, 1 Bullmastiff. Vädret var inte det bästa , men vi hade så trevligt. Klicka på Vinön 2015.

Senaste nytt

2015-05-29.     

Denna helg ängnar vi våra Landseer. Träff på Vinön. Det går bilfärja en gång i halvtimmen. Vi kommer bjuda på kaffe med dopp o tips promenad . Vi börjar ungefär vid 11 taget. Om det blir som vi tänkt så får vi se hur man gör i lite vatten arbete. Ni kan även få hjälp med pälsen på era hundar om ni vill. På kvällen grillar vi det vi själva tar med oss. Det finns tält så vi ska kunna hålla oss under om det blir regn. Ta med er gott humör o varma kläder. VÄLKOMMNA.

 

Senaste nytt

2015-05-06.

Vi här på Rozcoe´z kennel säger stort grattis till  Blårosens 10 Landseer valpar som nu är födda. Helt underbar kennel med underbara hundar. Finns även Landseer valpar på flugdammens kennel som vi håller tummarna för att det kommer hittas bra hem för även dom. Jag har dom på mina länkar. Tveka inte ring o kolla med dessa underbara människor med underbara hundar.

Senaste nytt

Senaste nytt

2015-04-15.

God morgon alla sköningar.

Här kommer det förhoppningsvis hända saker om ett tag. Glöm inte att kolla in hemsidan ibland. Kommer snart skriva om det som komma skall.

Jag har ju börjat jobba o det passar så bra med mina arbetstider o att sköta kenneln. Hundarna är max själva 2 timmar varje dag.

Ha de gott o var rädda om varandra.

Senaste nytt

2015-04-03.

Vi vill önska alla gamla o nya valpköpare en riktigt Glad Påsk.

Jimmy o Pia från Rozcoe´z Kennel

Senaste nytt


2015-03-18

Lisa är nu klar för att kunna paras med en underbar hane.

Vi kommer att sätta ut foto o info på båda hundarna under planer inom en snar framtid.

Senaste nytt

2015-03-13.

Strängnäs.

våran Polska Lisa fick sitt första cert idag.

Ivett fick Vg.

En underbar dag med många fina hundar o hundfolk.

Nu siktar vi på Västerås.

Senaste nytt

215-03-12

Hej på er alla glada.

Har stängt ner min Fb ett tag så det går bara nå mig på mail eller mob.  Jag tycker redan efter ett dygn att det känns helt ok. Allt är bara bra här. I morgon åker vi till Strängnäs. Det ska bli skoj o träffa fina människor med fina hundar. Ha de gott nu så ses vi.

Senaste nytt

2015-02-27.

Hej på er alla goa.

Det kommer hända en del saker i vår familj som gör att vi söker fodervärdar till några av våra hundar. Anledningen är att vi kommer ej bedriva familjehem längre utan jag ska börja jobba igen. Det är ett beslut som vi tagit tillsammans här hemma efter 22 år med barn som farit illa. Varför kanske ni undrar. Det beror på att vi ej förstår hur socialtjänsten o skolan resonerar kring mycket viktiga frågor. Vi tar inte mer nu. Hädanefter kommer vi kunna komma hem från JOBBET o slå igen dörren o bara vara. Det är en känsla som vi kommer uppskatta. Synd bara att det drabbar många helt fantastiska barn. Kommunerna skriker efter familjehem, men vi vet nu att det är inte enkelt. Tänk efter innan ni tackar ja till att öppna er för soc o skola.  Hundar kommer vi inte sluta med så mina ovänner ni behöver inte tänka o stänka en massa skit nu. Vi kommer få det bättre var så säkra. Kram på er alla godingar. Vi ses på utställningar o träffar. Kommer ju få hem lilla Happy på sön. Det kommer komma bilder var så säkra.

Senaste nytt

2015-02-24

DET ÄR MÅNGA SOM RINGER O VILL KÖPA LANDSEER VALP AV OSS. ALLA VALPARNA ÄR SÅLDA. HA KOLL PÅ HEMSIDAN FÖR VI HAR NYA PLANER.

RING FÖR MER INFO 0706977549.

Senaste nytt

2015-02-18

Alla valparna är nu sålda.

Senaste nytt

2015-02-17.

Nu börjar det minska ner på valpar här på kenneln.

Det känns skönt samtidigt som det är med lite sorg i ögat.  Vi har nu en hane kvar till salu som behöver knubba till sig lite. Det är ABSOLUT inget fel på honom så det behöver man inte inbilla sig. Nej han är jätte fin o besiktad utan anm. Hoppas nu att dom som flyttat får ett bra liv tillsammans med sin nya husse o matte. Snart kommer det en ny liten stjärna till vår kennel. Det ska bli så underbart. Ha de gott nu alla där ute  

Senaste nytt

2015-02-12

Hej alla goa människor.

Som ni vet har vi en Landseer kull här hemma. I morgon är dom 8 v. Det är en del som skriver till oss o undrar om dom kan få köpa en på avbetalning. Vi säger promt nej till det för våran erfarenhet är dålig av det. Förr var den kvinnan o jag vänner o såna Vill man ju tro på. Hon är uppfödare o borde ha tänkt på att betala denna hund. Har ej fått en krona av henne så här blir det ej aktuellt med avbetalningar mer. Vill du köpa en hund från oss så vill vi att du betala hela hunden vid hämtning av valp. Många kan tycka att vi är sura o det är vi. Må gott där ute

Med vänlig hälsning Jimmy o Pia.

Senaste nytt

2015-02-01.

Bilder på valparna som i fredags blev 6 veckor.

Senaste nytt

2015-01-25.

Nya bilder på valparna 2015.

Senaste nytt

2015-01-20.

Nu finns det endast 1 tik o 1 hane kvar från Landseer kullen här hemma.  Ha de gott.

Senaste nytt

2015-01-16

Håll ut alla som vill se våra underbara Landseer valpar. Under kvällen kommer det att komma enskilda bilder på valparna. Har haft problem med mail o allt annat på min mob.  Det kan bli så ibland. Som det ser ut i dagsläget så ginns det 4 tikar kvar att tinga. Kommer skriva vilka tikar som ej är tingade. Hör av er om det känns intressant på mob 0706977549. Kram till alla goa vänner.

Senaste nytt

2015-01-12.

Ny huvudsida.

OM OSS

Senaste nytt

2015-01-09. Fika med Annica Westin.

Senaste nytt

2015-01-03.
Nu finns det valp bilder.

Senaste nytt

2014-12-22.
Nu har vi kommit överens om vilken ras som ska förgylla vår kennel. Det stod länge mellan Basset hound o Japanes Chin. Så i mars kommer det komma en liten Japp tjej till oss. Ja jag vet att jag velar en del, men det är skönt när man är 55 plus o inte bryr sig så mycket om vad andra säger . Passar på att önska mina vänner en God Jul o Gott Nytt År.

Senaste nytt

2014-12-19.
5 tikar o 4 hanar finns det nu på vår kennel.
Är du intresserad av Landseer så ring gärna. 0706977549.

Senaste nytt


LÄCKRA O ROCKY BLIR FÖRÄLDRAR V 51.

För mer info ring 0706977549

Senaste nytt

2014-11-10
Äntligen är vår Newfoundland här på vår kennel.
Vi har kommit på ett gott namn till henne.
Hon kommer kallas MUFFINS.
Det blir spännande med en ny ras i kennel. Det känns underbart. Tack Thomas o Sari för att vi fick köpa henne.

Senaste nytt

2014-10-18

Vi har gjort om det  !!!
En parning mellan Rocky o Läckra.
Ring om ni är intresserade av en valp.

Senaste nytt

2014-09-28.

NYTT UNDER PLANER.

Senaste nytt

2014-09-28.

Hilda löper så vi beräknar att få Landseer valpar omkring jul

Senaste nytt

2014-09-15.

Nu har hösten kommit. Jag tycker den är fin. Har en hel del att göra nu. Nytt barn i familjen o ny Landseer valp. Har lite problem med sjukvården som inte vill höra av sig till mig om varför dom var tvungna att ta en massa blodprover. är alltså inte op mig än, men hoppas att det snart blir av. Jimmy tog ju 2 v semester när vi fick op datumet , men blev alltså inte av. Känner mig lurad av sjukvården o kommer gå ut med det i tidningen snart. Kenneln rullar på som vanligt. Har helt underbara hundar. Ha de gott nu så hörs vi av alla vänner. Kram

Senaste nytt

Nu finns det Landseer valpar på Blårosens kennel. Se under länkar 😃

Senaste nytt

2014-08 18.

Har lagt ut en kanon bild på Index. OM NÅGON INTE TYCKER ATT DET ÄR OK ATT VARA MED SÅ MAILA MIG SÅ LÄGGER JAG IN NÅGON ANNAN.

Senaste nytt

2014-08-13
Idag sitter jag med min nya Laptop.
Nu ska jag försöka uppdatera vår situation o vad vi gör här hemma lite oftare. Vi har ju tagit en timeout från utställningar o en hel del annat. Familjen går ju först. Kan väl villigt erkänna att det rycker i utställnings tarmen nu så här har vi bokat upp lite hotell nu in för vintern. Valparna har flyttat ut nu o jag o Jimmy önskar alla Lycka till. En del av er vet ju att jag förbereder mig för operationen  ( Gbp ). Det går himla bra kan jag säga. Känner mig rastlös o det har jag inte gjort förut. Till våren kommer det lite nytt här hemma om det blir som planerat . Vi väntar på  Hilda som ska börja löpa. Den tilltänkta hanen blir Lester som vi samäger med Kransbackens kennel.
Ha de gott nu mina vänner.
 

Senaste nytt

2014-08-07
Nu finns det bilder från Ransäter på hemsidan.
Gå in på Ras specialen.

Senaste nytt

2014-07-22.
Hej alla glada.
Vi har det kämpigt i värmen som jag tror dom flesta har just nu.
Vi doppar valparna i vatten baljor o sprutar vatten med slangen på dom stora vovvarna. Törs knappt åka hemifrån när det är så här.
Alla valparna mår bra. Nästa onsdag så bär det iväg till vetten för besiktning. Det är alltid lika nervöst. Jimmy o Ray åker till Ransäter o är där hela helgen. Det är ju 2 utställningar varav en RAS SPECIAL. Tänk ändå vilka duktiga medlemmar vi har i styrelsen. Kram till samtliga. Vi säger lycka till åt alla som ska till Ransäter.

Senaste nytt

2014-07-18.
Nu finns det bild på den till tänkta hanen som ska vara till vår egen uppfödda Hilda. Det kommer en bättre bild på henne i morgon.
Redan nu kan ni ringa o få info om tiken o hanen.
0706977549.

C- Kullen

2014-07-10.
Nu finns det nytagna bilder på valparna.
Det är bara en bild på varje hund o tänk nu på att det kan vara svårt att känna igen sin lilla som växer. Dom tre sista är  tikarna. Titta o njut.

Senaste nytt

Senaste nytt

2014-06-27.
Nya bilder på valparna.
Snälla ni som har bokat valpar hos oss. Hör av er så vi vet vilken hane ni vill ha. Har bara fått bokning men inte vilka ni ska ha.

Senaste nytt

Till mina valp köpare.
Skicka era adress namn o mob nr.
Så jag kan sätta in i resp. stamtavla.

Senaste nytt

2014-06-22.
Nu finns det nya bilder på valparna.
Valp 2014.
Finns endast några hanar kvar.

Senaste nytt

2014-06-16.
Lite nytt om valparna.
Alla har fått namn nu.
Reg anmälan är iväg skickad.
Även Ivetts svensk reg ansökan är på g.
Nu ser vi fram emot den nya tjejen som även hon kommer från Ungern.
Här hemma kommer vi kalla henne Kajsa.

Senaste nytt

2014-06-12.
Nu finns det bilder på valparna.
8 Killar o 3 tjejer.

Senaste nytt

OBS !!!!!!
MIN MOBIL ÄR PAJJ SÅ NI KAN NÅ MIG PÅ MITT HEM NR SOM ÄR 019-447172 ELLER JIMMYS MOB NR SOM ÄR 0761960737.

Senaste nytt

2014-06-06.

SVERIGES NATIONALDAG.
Vi har fått 11 små underverk här hemma i natt.
Vi har varit så oroliga efter Inkas död, men nu äntligen så gick det vägen. Trötta men lyckliga är vi.

8 killar o 3 tjejer. När valparna blir 1 vecka gamla så gör vi ett album på hemsidan så ni kan njuta av dom små liven.

Senaste nytt

2014-06-02.
Här hemma är det fullt ös nu.
Vi har tillfälligt tagit emot 3 barn. Kattungarna har kommit o Läckra är väldigt orolig o går o trampar o bäddar. Valparna kommer nog denna vecka. Jimmy o Ray har nästan byggt färdigt vår veranda som är så efterlängtad. Helt otroligt vad gubbarna kan. Nu ska jag koncentrera mig på min Läckra denna vecka så jag kommer kanske inte hinna så mycket annat. Vi är ju en stor familj nu som också kommer ta en massa tid. En sak som jag väntar på som inte får glömmas är ju att Yvett kommer hem till oss i morgon. Ray o Jimmy åker iväg o hämtar henne. Ha de gott nu o  ber om ursäkt att det inte skrivs så mycket nu. Kram till nästan alla.

Senaste nytt

2014-05-13.
Det är många som ringer mig o undrar om både valpar o omplaceringar. Ni som har omplacerings hundar får gärna höra av er. En tik o en hane är det som gäller nu. Läckra är dräktig o ska snart ha sina valpar. Hoppas någon mer har på gång nu för det är många intressenter. I början på nästa månad så åker jag till Arlanda o hämtar min Landseer tik som kommer från Ungern. Det ska bli så spännande. Denna tik är väldigt mörk, men jag måste plocka in mörkare nu för mina valpar har lite för dåligt med svarta tecken. Det ska bli så bra med en import till. Det kommer att komma bilder när Ivett kommer hem till oss.

Senaste nytt

2014-04-29

Vi här på Rozcoe'z kennel tar nu en TIME OUT från Landseer klubben. Ni ska veta att vi ej kommer att sluta med rasen. Det handlar om en massa annat som gör att vi kommer sköta oss själva. Ta nu tag i era intressen o gör Landseer klubben bra.

Senaste nytt

2014-04-28.

Tar inte ut någon i förskott, men jag vet att LÄCKRA är dräktig.
Hilda gick tom, men vi satsar på att para henne vid nästa löp.

Senaste nytt

2014-04-22
Would like toget in touch with breeders who have puppies or plan Landseerpuppies Please contact us.We are used to breed o, our dogs without o before.
We are located at www.rozcoezkennel.se
JimmyOPiaLarsson. In Germany.

Senaste nytt

2014-04-06.

Nu har vi parat Rocky o Läckra.
Det är 2 undrebara individer enligt vårt tycke. Det finns Landseer hanar som vi inte ens kan tänka oss till våra tjejer för att dom är inte stabila i psyket . Rocky har en c-höft men är en helt underbar hane. Snäll som få. Vi bestämde oss för att göra denna parning enbart för deras mentalitet. Kom ihåg att vi säljer enbart sällskaps hundar. Nu får vi hålla tummarna att allt går bra. Ha de gott o så hörs vi

Senaste nytt

2014-04-03.
There is great demand for Landseerpuppies.We hope  that our Hilda is pregnant.We talked back and forward how we should do with our bitches.That is the morerunning.Now we at least have decided that we will pair to now.So there is hope for Landseerpuppies in Sweden.

Senaste nytt

2014-03-24.

Har nu klarat av att döma på en inoff i Karlstad. Det var många hundar anmälda. I min ring var det 95 o i den andra ringen var det 97. Det var många fina hundar, men så småningom måste man ju bestämma sig.Bilden är lite suddig, men Bis 1 valp blev en cane corso o bis 2 var en miniatyr bull terrier.

Senaste nytt

2014-03-19.

På söndag ska jag döma på en inoff utställning i Karlstad. Grupperna blir 2-3-4-5-6.
Det ska bli spännande o träffa alla hussar o mattar med sina hundar.
Ni som väntar på svar om vår Hilda är dräktig så får ni vänta ett tag till. Det är för tidigt att säga det.
Annars är det väl ok här på gården. I alla fall med djuren. Själv har jag fått det ena efter det andra nu o varit mest i sängen hela dagarna. Husse är inte heller bra så vi går här o tycker synd om varandra.
Våren drog i handbromsen rejält här hemma. Ganska trist . Ha de gott nu där ute o var rädda om varandra. Det tänker vi vara. <3

Senaste nytt

2014-03-04.

Svenska Landseerklubben hälsa alla välkomna till vår första Nationella utställning i Ransäter den 27 juli.

Domare: Annika Ulltveit-Moe

Valpklass 4-6 mån 6-9 mån 130:-

Juniorklass 9-15 mån 300:-

Unghundsklass 15-24 mån 300:-

Öppen klass från 2 år 300:-

Champion klass 300:-

Veteran från 8 år 150:-

Ska finnas i anmälan hundens namn, Reg.nr, titlar, födelsedata, namn och titlar på fadern och modern, ägarens namn, adress, samt uppfödarens namn och adress.

Information och anmälan skickas till Sekreterare@svlk.se

eller per brev till Bodil Arvidsson pl 2808 Matteröd 28291 Tyringe.

Tel. 0451-53147

Betalning skickas till SvLK:s bankgiro 5594-2734

Utländska utställare ska betala till SE1980000831392135470777

Betalning och anmälan ska göras samtidigt och senast den 1 juli 2014

Styrelsen

Senaste nytt

2014-03-03.

Finns en människa som bara häver ur sig saker om mig o även andra. En sådan människa är så jäkla skönt att få slippa. Gör som jag ... VÅGA säga ifrån. Har aldrig mått så bra som jag gör nu. Denna människa vet jag att han mår dåligt. O jag kan inte tycka synd om honom längre. Ställde upp o peppade o hjälpte till för att han inte skulle ge upp. Vafan har man för det idag. Nä gott folk se till o rensa ordentligt på er vän lista o lev gott. Det gör jag.

Senaste nytt

2014-03-03.

Do not forget to sign up for Sweden's first off exhibit.It is associated with RansäterJuly 27.All Landseer.:)

Senaste nytt

2014-02-24.

Nu börjar influensan att ge sig. Fy va jobbigt det varit. Jimmy o Hilda är på väg ner till Skåne nu. Här håller vi tummarna att det blir en parning nu denna vecka. Jag kan lova att det finns en herre här hemma som låter som Pavarotti o vill så det värker. Lite pirrigt är det men nu kör vi igen. Ha de gott där ute . Kram.

Senaste nytt

2014-02-05


 • SVENSKA BOXERKLUBBEN NÄRKE-VÄRMLANDS LO hälsar alla välkomna till INOFF. HUNDUTSTÄLLNING för alla raser, söndag 23 mars 2014 i 4H-gårdens ridhus, Karlstad.

  DOMARE:
  Pia Larsson: grupp 2, 3, 4, 5 och 6.
  Jenny Öhqvist: övriga grupper.

  FÖR anmälan och info, se hemsida www.nvlo.boxerklubben.org

  AKTUELL INFO...kommer finnas på denna facebook-sida.

  VARMT VÄLKOMNA!!
 • Axgatan 7 Gräsdalen, 65343 Karlstad, Sweden

  Senaste nytt

  2014-02-02.
  Lisa from Oras Breeder in Polen.

  Senaste nytt

  2014-01-26

  Nu kan man se Hildas tilltänkta 
  Gå in på planer.
  Intresse kontakta oss på mail eller tel 0706977549.

  Senaste nytt

  2014-01-23

  ÄNTLIGEN KOM SVARET.

  Veterinärdata
  Undersöknings datumVeterinär / KlinikResultat
  2014-01-19Djursjukhuset Närke AB ED ua (0)
  2014-01-19Djursjukhuset Närke AB HD grad B

  Detta är vår Hilda.
  se22035/2012

  Senaste nytt

     2014-01-21           En liten varning !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Det finns dom som säljer sina hundar väldigt billigt på blocket o skriver att dom är renrasiga. En hund som inte har stamtavla ska man se upp med. Vill du/ni ha en renrasig hund så kontakta resp ras klubb. Till alla som vill köpa en renrasig Landseer m stamtavla kan jag varmt rekommendera svlk. Vi har träffat en del som har trott att dom köpt en renrasig hund o efter ett tag blivit så besvikna när man fått reda på att det ej finns stamtavla.

  Senaste nytt

  2014-01-15.
  Har inte skrivit så mycket som jag brukar, men det har ju sina förklaringar. Vi har inte kunnat släppt det som hänt Inka o valparna, men man säger ju att livet ska gå vidare. Det gör det här hemma, men lite trögt är det. Vi tappade den glöden vi hade innan allt hände. Nu försöker vi igen o ser hur det kommer gå. Vi har ju planer på gång när det gäller valpar, så är ni intresserade så hör av er. Vi kommer snart sätta ut info om båda föräldrarna. Jag lovar att det kommer bli intressant. Ja sen kommer det lite mer smått o gott. Väntar ju på en Newfoundland som kommer till oss här någon gång på för sommaren. Det längtar jag väldigt mycket till. Göteborg gick väl så där , men det var underbart att komma utanför 50 skyltarna o se folk o vackra hundar. Ha de gott alla där ute. Vi ses

  Senaste nytt

  2013-12-15.
  Vi har stor sorg här på kenneln.
  Vår Inka som väntade valpar finns inte längre.
  Hon fick 13 valpar o alla valparna fick följa med sin mamma till hund himlen. Nu ska vi försöka smälta detta o låta livet gå vidare. Det var en havandeskaps förgiftning. Vi tackar alla som stöttat oss i detta elelände . Kram till samtliga.

  Senaste nytt

  2013-12-03.
  Beräknad nedkomst 18 dec.

  Senaste nytt

  2013-11-08.
  Denna kritik fick vi när vi hade gruppen i Växjö
  Klicka på bilden så blir den större så du kan läsa.

  Senaste nytt


  Tonight at 18:30 will our solei getting put to sleep. Ulcka Du Domaine De election Kurlande . It was the frontman for Rozcoe'z Kennel . Now you'll soon come to Lotus o others

  Senaste nytt

  Beräknad nedkomst . Gå in på planer.

  Senaste nytt

  2013-10-19.
  Gå in på planer.

  Senaste nytt

  2013-10-17.
  Då är det en parning som är gjord.
  Vi kommer ta bilder när vi har tvättat hundarna o snygga upp dom lite. Vid intresse så hör av er för mer info.

  Senaste nytt

  2013-10-12
  GRATTIS TILL A-KULLEN SOM IDAG BLIR 8 ÅR.

  Gibson

  2013-10-09.
  Här hemma har vi tjuvstartat med lite julpyssel.
  Hela familjen satt o gjorde jul kort o så åt vi cocos bollar. Jul korten blev himla bra. Helmysigt att skippa Tv o mobilen några timmar.
  Inka ska para med en av Rozcoe'z egen uppfödda hane en stilig kille som kallas Gibson. Familjen Persson kommer i helgen o då ska vi kika på Gibson lite mera. Efter det så blir det dag färsk bild o mera info om Inka o Gibson under planer. Ha en bra dag därute. Det ska vi ha i alla fall.

  Senaste nytt


  2013-09-26.
  Lite irriterad.
  datorn vill inte det jag vill.
  Hoppas det löser sig så man kan fortsätta med ev planer som kommer.
  Vill önska alla en trevlig helg o på återseende.

  Senaste nytt

  2013-09-16.
  Nu har hösten bankat på vår dörr.
  Jag tycker det är lite mysigt.
  Tända ljus o mysa i soffan är ju inga fel.
  Vi har planerat ett spännande 2014 här hemma. Det ska bli väldigt trevligt med allt som hör där till. Allt är lugnt här hemma. Inga löp tikar o det är så jäkla skönt.
  Ha de gott där ute i vårt avlånga land.

  Senaste nytt

  2013-09-08
  Glöm nu inte bort att pricka in semestern för Officiella Landseer utställningen i samband med Ransäter.
  Detta blir 26-27 juli 2014. Det kommer stå mer om detta i Landseer bladet , men ni som är osäkra på vad som gäller får gärna höra av er.
  Det finns stugor, men vet ej hur många.
  Hoppas vi blir många o att alla kommer med glädje.

  Senaste nytt

   
  Hörru innan du pratar med andra om mig, så kan du ju fråga mig om hur jag tänker kring värderingar, normer och självdisciplin. Då får du veta den faktiska sanningen om mig och inte något kryptiskt, som är influerad av andras fördomar. Tänk på att de som pratar skit om mig, pratar garanterat skit om dig, när inte du är med. Att vara ärlig är inte svårt, det handlar bara om att ge sin medmänniska en möjlighet att förklara dess ståndpunkt.

  Senaste nytt

  2013-09-04.
  Idag blev det officiellt Anna kommer att heta samma efternamn som oss här hemma. Så nu är vi 3 Larssons här hemma. Känns så otroligt att vi har lyckats tillsammans att fixa det. Många stop var det men nu är det klart.

  Senaste nytt

  2013-09.03.
  Hipp Hipp Hurra för våran Solei idag. 10 år sedan du kom till oss.

  Senaste nytt

  2013-08-29.
  Jag har lagt in en ny sida där jag gärna hjälper mina vänner att annonsera om att dom har valpar till salu.
  Det gäller inte bara Landseer utan hör av dig om du vill att jag ska lägga in just dig o dina valpar.

  Senaste nytt

  2013-08-24.
  Emma ( Rozcoe'z Attracted Annabell ) Blev idag sm mästare i Vatten.
  Vi är super stolta över detta här på kenneln
  Bodil o Sune ni är så jäkla bra. Vi älskar er.
  Har ju även fått kanon fina brev från valpköpare som talar om hur underbara hundar vi levererat. Det är väl bara o luta sig bakåt i soffan o njuta.

  Senaste nytt

  2013-08-22.
  Har ju fått så fina bilder av Bina o Morgan. Tack Lasse. Nu har jag lite hjärnsläpp så jag måste vänta tills Jimmy kommer hem, så vi kan visa fler.
  Samtidigt önskar vi Lycka till  för dom som ska ställa ut i helgen. Själva satsar vi på Solvalla nästa helg. Ska snygga till mina hundar så dom ser bra ut .
  Samtidigt så måste jag be denna märkliga dam som håller koll på mig via smutskastning. Kan du sköta dig själv o skita i mig. Jag får credit för mina domare som dömer mina hundar o har MYCKET bra kontakt med veterinären , gör det som Skk kräver o sköter om mina hundar på bästa sett. Du måste tycka väldigt mycket om mig eller kanske man ska skriva att du är väldigt avis på mig ??

  Senaste nytt

  2013-08-14.
  Välkommen hem till oss lilla Hulda.
  Rozcoe'z Divine Ditzie.
  Hennes matte har insjuknat i en mycket tragisk sjukdom som gör att Hulda fick komma tillbaka till oss.
  Vi håller tummarna att allt ska gå bra för Lotta nu så hon kan komma o hälsa på Hulda o kela lite.
  Hulda kommer att få bo kvar här för det var en hund som passade in direkt i flocken. Vi var lite oroliga innan hon fick träffa alla här hemma, men som sagt det går jätte bra. Vi har ett kort på Hulda under våra hundar. Nu laddar vi för Norrköping o Eskilstuna. Ses

  Senaste nytt

  2013-08-11.
  Ett Bina barn som går fram som en riktig prins.
  Big 1 . O här hemma är inte ett öga torrt. Nu har fler barn till Bina trampat på med stora tassar uppåt till finalerna. Vill hälsa grattis till Anna Lindmarker m familj som har Bina. Vi bara älskar detta.

  Senaste nytt

  2013-08-05.Nu finns det fina kort från Landseer träffen i Genastorp. Ni som vill ta kort får gärna göra det. Gå in på Genastorp 2009 o klicka vidare till 2013.

  Senaste nytt

  2013-07-24.
  Sommaren är så underbar.
  Tycker ni inte det ??
  Nu bär det snart av till Genastorp o det är något vi ser fram emot. Vi har jämt så kul där.
  Men denna helg blir det Ransäter med Rocky o Inka. Läckra ser vi fram emot att ställa om några månader för just nu har hon bikini päls så det lär vänta ( hihihi ) Nu löper hon också, men det är lugnt på valp fronten som många av er kanske förstår. 15 v är en hel del att ta hand om. Hoppas vi ses nere hos Bodil o Sune. Vi som gillar rasen. Ses.

  Senaste nytt

  Uppdaterat Annas hundar.

  Lilla Beauty.

  Senaste nytt

  2013-07-15.
  Nu har vi klarat av Tvååker.
  Jösses vad varmt det har varit. Vi hade mest åtgång på vatten till både oss o hundarna denna helg.
  Vi är väldigt nöjda med resultaten på Inka o Rocky.
  Vi får mycket beröm av domare att våra hundar är både välvisade o fina. Det viktigaste är att domaren tycker om våra hundars temprament. Det är ju det viktigaste. Nu blir det Köping nästa helg. Dit har vi så nära så vi kommer bara åka över dagen. Ha de gott nu där ute.

  Senaste nytt

  2013-07-02.
  Hallå alla Landseer ägare !!!!!!!!
  Ni kommer väl till Landseer träffen första helgen i augusti.
  Gå in på www.svlk .se  o läs mer om det.
  Hoppas vi ses. Jimmy o Pia från Rozcoe'z Kennel.

  Senaste nytt

  2013-06-27.
  Då laddar vi för Borås i helgen. Vi ställer ju inte förrän på söndagen, men eftersom min goa lillasyster bor där i närheten  ( Fristad ) så åker vi redan i morgon. Ska bli så himla skoj för vi längtar så. Lördagen ska vi till ULLARED: Hurra vad jag blir glad sa Husse .  Medans vi andra tycker det ska bli så roligt. På återseende.

  Senaste nytt

  2013-06-20.
  Idag kommer några från Jakobssons möbler med nya möbler.
  1 ny säng som verkligen var på tiden. Soffa till vårat tv rum o senare ska vi åka o titta på ett nytt bord till soffan. Det ska verkligen bli skönt att få lite nytt för både vi o hundarna är ju värda det. Gubben min har varit så duktig här hemma så det är sådär så jag går här hemma med ett leende på läpparna . Det blev så jädra snyggt .
  Puss på dig älskling. Du är så underbar.

  Senaste nytt

  2013-06-18.
  Kollade antal anmälda till Tvååker.
  9 på fredagen o 8 på lördagen.
  Synd att det inte är fler.
  Det är skoj o se fler i den rasen vi tycker så mycket om.
  Vill passa på att önska alla en trevlig midsommar. Jag o Jimmy kommer bara ta det lugnt.

  Senaste nytt

  2013-06-14.
  Det är en del som har gått ut o sagt att man ska få fram en Landseer kull som är 100 % bra. Hallå ni som tänker att ni är bäst. Glöm det. Det finns ej garantier för att det är så bra. O lura inte valpköpare med sånt. Detta är ju en skandal. Skärp er.

  Senaste nytt

  2013-06-13.
  Så kom den dagen när vår Albin flyttar till Lotta som redan har ett Bina barn. Vi tror o hoppas så på att det ska bli bra.
  Att jag skriver detta är för att en del av er har så mycket åsikter om vad just vi här på Rozcoe'z Kennel pysslar med.
   Det är ju väldigt dumt av en som säger en massa strunt om honom när det är en av de vackraste Landseer killar som finns just nu i vårt avlånga land. Det har vi förstått. Hoppas jag hinner skriva klart nu innan ni börjar prata. Ha det fortsatt bra nu. Det ska i alla fall vi ha.

  Senaste nytt

  2013-06-12.
  Besiktning på Landseer valpen gick bra. Det gick även bra med Beauty som en del av er kommer ihåg bröt sitt ena fram ben. Det har läkt fint, men vi kommer ha ett stöd förband så länge som det bara går. Kommer att åka o röntga henne med jämna mellanrum så vi ser att hon mår bra. lillsnuttan hon är så himla gullig. Nu har alla barnen sommarlov o det är så mysigt. Vi kommer pröva på lite saker i vårt avlånga land. Det finns ju otroligt trevliga platser att åka till. Ett som är säker är High Chaparall . Ha de nu gått o på återseende alla goa.

  Senaste nytt

  2013-06-11.
  Denna v blir det massor med hund bad. Våra 2 guld klimpar som ska ställas o en ståtlig hane som kommer att flytta till en god vän till oss. Även vår Viggo hoppas vi kommer flytta så han får vara the one and only. Ja som ni ser kommer det att hända en del här.  Nu siktar vi på Avesta o några andra utställningar. Ha de gott o på återseende mina vänner.
  Vi har hittat ett hem åt hanen som vi skrev i förra inlägget

  Senaste nytt

  2013-06-06.
  Vi letar efter ett hem åt en Landseer hane som har fyllt 1 år. Är du seriöst intresserad så hör av dig till mig. Jag vill bara behålla avelsrätten på honom o är ej intresserad av att ta betalt för hanen. Känner du att detta är något för dig så hör av dig till mig på 0706977549.

  Senaste nytt

  2013-06.06.
  Rozcoe'z Kennel önskar alla en trevlig national dag. Njut av den . Den ska vi vara stolta för.
  På fredag tar vår Anna studenten. Det ska vi fira.
  Är väldigt stolt över vår flicka kan jag säga. Den sötaste av dom alla. Anna ska ta över Pommarna o vi ska lägga in ett kennel namn till henne. Vi har redan 2 namn förslag o hoppas att något ska gå igenom. Jag kommer stötta henne i hela kennel världen så se upp alla glada nu kommer även Anna bli en uppfödare.

  Senaste nytt

  2013-06-02.
  Nu är det bara 2 valpar kvar + vår egen.
  Jag känner inte någon sorg för det utan bara glädje. Det har varit jobbigt o roligt på samma gång. Ni som har flyttat önskar jag all lycka.
  Har betalat in medlemskapet till samtliga nu.
  hoppas att ni kommer vara medlemmar i många år nu.
  Kan säga att det händer en del här. Ska ju så småningom para Inka med en hane o har redan fått en del bokningar. Det känns så himla bra.
  Från Inkas kull kommer jag att vilja ha en Foder tik. Så finns det någon som är UTSTÄLLNINGS intresserad så hör av dig. Ha de gott nu alla goa vänner. Hoppas vi kommer ses med vår underbara ras.

  Senaste nytt

  2013-05-31.
  Nu finns det Landseer valpar på Blårosens kennel.  http://www.blarosens.se/

  Senaste nytt

  2013-05-20.
  Pust va jobbigt det blev, men nu är det gjort. F-kullen är nu besiktade o det gick smidigt med hjälpen jag fick av Anna o Cissi. ( Tack Gullungar ). på Onsdag kommer ett gäng flytta.

  Senaste nytt

  2013-05-16
  Denna kommande eftermiddag så kan det vara svårt att nå mig. Jag kan ringa upp om ni lämmnar erat telefon nummer. Till alla valpköpare vill jag berätta att det blir bad på söndag. Valpbesiktning på måndag o sedan är valparna lev klara onsdag 22 maj. Hör gärna av er så vi kan bestämma en bra tid. Ha de gott nu o njut av det sköna vädret.

  Senaste nytt

  2013-05-14.
  Nästa måndag ska vi in o besikta F-kullen.
  Det känns både bra o dåligt. Man är ju bara en vanlig morsa o det vet ni ju hur det är.
  Alla kommer få det super bra tror jag.
  Själv har jag en tanke runt omkring tiken jag fick återbud på. Nu som vet hur stamtiken Solei ser ut ser kanske oxå att det är en kopia av henne.
  Hade ju tänkt dra ner en del på dom stora, men nu fick jag o min man lite att tänka på. Vill ju gärna ha fler Pommar. Vi kommer ej sätta ut annons på henne utan ödet får väl av göra det hela. För är det en ras som vi kan här på kenneln så är det just LANDSEER.

  Senaste nytt

  2013-05-13

  Nya bilder på F- kullen.

  Senaste nytt

  2013-05-12.

  http://www.flugdammen.se/


  På denna kennel finns det Landseer valpar.

  Senaste nytt

  2013-05-05
  E-kullen är nu uppdaterar.
  Vi håller på med F-kullen.

  Senaste nytt

  2013-05-03..............
  Obs Obs.
  Det är ej valparna i F-kullen som flyttar till nästa helg. Min gubbe har missförstått det hela.
  Valparna i E-kullen flyttar nästa helg.
  Hoppas det har kommit fram nu till alla.
  Ha en skön helg där ute.

  Senaste nytt

  2013-04-30.
  På denna kennel finns nu Landseer valpar.

  Senaste nytt

  Nytt under planer.

  Senaste nytt

  2013-04-28.
  All our puppies are spoken for so we are so happy. it will be empty when all the moves, but so wonderful to get so many new Landseer owners.

  Alla valpar är tingade.

  Senaste nytt

  2013-04-25
  Nu har även Fanto i F-kullen hittat ett hem.
  Vi söker ett hem till Enzoo i E-kullen.

  Senaste nytt

  Nya bilder finns på F- kullen.
  Det finns en hane kvar. Nr 5 Fanto.

  Senaste nytt

  2013-04-24.
  I kväll när husse kommer hem så ska vi ta kort på F-kullen.
  Tänkte skriva klart köpekontrakten så om ni ville vara snälla o skriva era namn ( ägaren till hunden ) o fullständig adress o numret på er valp. 
  Valparna äter själva nu o växer som bara den. I F-kullen finns en hane kvar. Han heter Fanto o vill oxå flytta när dom andra flyttar.
  I helgen åker vi till Västerås o har årsmötet i Svlk. Detta ska bli intressant o här hemma är vi laddade upp till tänderna. Hoppas det kommer många medlemmar. Jag har 15 nya medlemmar efter månaden maj. O här på kenneln hoppas vi att alla kommer fortsätta vara medlemmar efter utgånget datum. Ha de gott nu o kram på er alla. Vår mail adress är rozcoez@aol.se

  Senaste nytt

  2013-04-19.
  Nu finns det nya bilder på E-kullen.
  Dom är nu 5 veckor. Tänk va fort det går.
  Det finns en hane ( Enzoo ) kvar till salu.

  Senaste nytt

  2013-04-17.
  Nu är F- kullen uppdaterade med nya kort.
  Finns även en hane i E kullen till salu. Gå in på valpar till salu.

  Senaste nytt

  2013-04-17
  Veterinärdata
  Undersöknings datumVeterinär / KlinikResultat
  2013-04-11Hund & Kattkliniken Bista AB HD grad A
  2013-04-11Hund & Kattkliniken Bista AB ED ua (0)
  Inka Landseer vom Thermenland.

  Senaste nytt

  2013-04-14.
  Idag har vi haft härliga människor på besök.
  Det blev en hane tingad i F- kullen så nu har vi endast 1 hane kvar. Finns en hane i E-kullen som vi fick ett återbud på som vi nu letar hem till : Ring för mer info.

  Senaste nytt

  2013-04-12
  Nya bilder finns att titta på där E-kullen nu har hunnit bli 4 v.

  Senaste nytt

  2013-04-10
  Idag är valparna i F-kullen 2 veckor gamla.
  Nu finns det endast 2 hanvalpar kvar. Ring för mer info.
  019-447172.

  Senaste nytt

  Nu har vi haft en stor rengöring i hundstallet.
  Slog mig skapligt när jag halkade.
  Nu ska vi vila o titta på maria vern o ta ett glas rött.

  Senaste nytt

  2013-04-06.
  Nu finns det endast 4 Hanar kvar i F-kullen.

  Senaste nytt

  2013-04 05.

  Nya bilder på valparna i E- Kullen.

  Senaste nytt

  2013-04-03
  Äntligen !!!!!
  Nu finns det bilder på F- kullen.
  Det finns fortfarande valpar till salu.
  Ring eller maila för mer info.
  Ha de gott.

  Senaste nytt

  2013-03-29
  Uppdaterat  valp bilderna.

  Senaste nytt

  2013-03-28.

  Uppdaterat under valpar till salu.
  Här kommer vi lägga upp bilder så ofta vi kan på dessa valpar.

  Senaste nytt

  2013-03-27
  Nu har Läckras valpar kommit.
  Det blev 5 hanar o 5 tikar.
  Nu ska jag o min familj bara njuta av alla underbara valpar.

  Senaste nytt

  2013-03-26
  Nu har vi flyttat in Bina o valparna i vardagsrummet. Läckra har flyttat ut i köket till valp lådan. Bina kommer att mysa på högsta nivå för hon får vara med oss hela tiden. Vi äter alla 3 gångerna inne i tvrummet för köksbordet är bort plockat Snacka om att förena nytta med nöje

  Senaste nytt

  2013-03-24
  Nu har det börja röjjis lite här på tomten. Ni vet ju att det som gömms i snö kommer upp i tö pling pling. Vi har även haft en gofika med några Underbara  Bina mår bra o även så hennes barn. Jag är så lycklig över dessa små  så ni kan inte ana
  Det börjar dra ihop sig för Läckra nu. Hon ( hör o häpna ) är ganska lugn nu . Håll ut ni som väntar på denna kull. Det kommer bli riktiga Påskägg.

  Senaste nytt

  2013-03-22
  Idag är Binas valpar 1 vecka. Dom är juvliga  

  Gå in o kika på dom under valpar 2013.

  Senaste nytt

  2013-03-20.
  Hej på er. På fredag kommer vi att sätta ut kort på valparna. Det blir huvudbild o kropps bild som vi kommer ta ovanifrån. Det går jätte bra o Bina är så duktig.

  Senaste nytt

  2013-03-16

  Oj va underbart det känns nu. Har fått sovit lite o känner mig förvånadsvärt pigg. Det måste ju bero på det som finns i valp lådan. Alla 5 är tingade nu. det är en som jag inte fått tag i som bor i göteborg med jag är säker på att den familjen hör av sig   

  Många av er vet ju att det snart kommer en kull till. Våran Läckra ska oxå snart ha puppisar. 29 mars är det beräknad nedkomst. Nu ska vi mysa här hemma o försöka ta igen oss lite. I morgon kommer det en ny familje medlem som ska bo hos oss. Vi hälsar henne varmt välkommen. Cissi heter hon o är 13 år.  En jätte fin tjej. Ha de nu gott alla mina goa vänner

  Senaste nytt

  2013-03-15

  Här börjar det komma valpar nu. Bina har fått 3 hanar o 2 tikar. Lite osäkert om det finns fler kvar. Det här är bland det bästa som finns. Tack till dottern som satt o vaka lite mitt på dagen idag så jag fick vila lite. Kort kommer när vi har städat o gjort fint i valp lådan. Jag vet att ni är några som väntar på att telefonen ska ringa. Vi kommer att höra av oss så fort vi ser att allt är bra med dom små puppisarna. Vi är trötta men glada.

  Senaste nytt

  Senaste nytt

  2013-03-13.

  Bina är så himla lugn nu så jag tror hon har satt en kork ivägen. Nu vill jag ha valpar så jag kan ringa alla goa valpköpare o berätta för dom att vi fått tillökning. Har kollat upp lite på mina länkar o sett att en del inte har någon hemsida längre. Därför plockade jag bort dom. Är det inte lite dumt att bara ha F-B ? Jag är inte F-B vän med min kommande valpköpare så jag kommer iallafall ha kvar denna hemsida. När valpköparen är här så kommer jag givetvis kolla om även dom har hemsida eller F.B.  Nu ska jag väl städa igen. Ha de gott där ute. Extra kram till Binas Familj.

  Senaste nytt

  2013-03-12

  Igår trodde vi att Bina skulle föda sina valpar.
  Jag bäddade o gjorde iordning kaffe termos o allt som hör till o förberedde mig på en lång natt. När jag väl satt mig tillrätta så sommnade Bina så fint . Jag tror att hennes valpar har haft lottdragning om vem ska ska ut först o sedan la sig alla tillrätta igen. Man säger ju att den som vänta på något gott........
  Nu håller vi tummarna att det snart kommer ett gäng

  Senaste nytt

  http://vimeddjur.se/blog/2013/02/28/emma-knep-2012-ars-titel-som-livraddare/


  Vi är så  stolta över er här på kennel Rozcoez.

  Senaste nytt

  2013-02-28

  I morgon kommer Bina hem hit. Då får hennes Husse o Matte vila lite från hund o hund hår.
  Jimmy ska ta in valp låda o se till att det blir riktigt bekvämt för Bina när hon kommer. Kommer ta lite bilder på henne nu när hon är rund o go. Läckra ska ju inte ha förrän i slutet på mars så vi har inte börjat med någon valp låda till henne än, men det kommer. Läckra får valpa i vårat gamla sov rum. Bina får valpa i köket. Själv kommer jag sova dom första 14 dagarna med Bina. Sedan när Läckra ska valpa blir det att sova inne hos henne 14 dagar ( stackars Jimmy ). På ultra bilderna såg det ut att vara många i magen både på Bina o Läckra. Man är ju väldigt nyfiken på vad som komma skall. Ha de nu gott där ute i ........

  Senaste nytt

  2013-02-27.
  Alla ni som har bokat valp o fortfarande är intresserade av att köpa en Landseer valp från vår kennel skicka ett mail. Skriv då nam , adress o tel nr. Skriv gärna om du är intresserad av tik eller hane. Ha de gott.

  Senaste nytt

  2013-02-25.
  We here at Rozcoe'z kennelsare so happy for both of Landseer females are pregnant.Are you just interested in this breed so contact us.Visit our website ...www.rozcoezkennel.seto follow these tikar.Den first bitch Rozcoe'z Beautiful Bina est imated birth around March 11.The other bitch pupest imated around 29March.

  Senaste nytt

  2013-02-18.
  Har nyss pratat med Anna Lindmarker som har Bina.
  Allt är bara bra med henne o magen växer o blir rundare för varje dag. Det ska bli spännande o se vad som rör sig där inne. V 10 kommer lillsnuttan hem. Läckra vet vi mer om på måndag. Hon är ju som hon är den hoppetossan. Förkylningen är något bättre på oss 2 benta här hemma. Ha en bra vecka alla där ute. 

  Senaste nytt

  2013-02-08.
  25 februari så åker vi o ultraljudar Läckra.
  Vi har våra aningar om att även hon är dräktig, men åker ändå o kollar så det är det som är på gång. Oj så spännande det kommer att bli. Passar på att önska alla en trevlig helg.

  Senaste nytt

  2013-02-06. 

  Just got to know that our Rozcoe'z Beautiful Bina is pregnant. Here at the kennel, we are so excited. Now we will also make an appointment for an ultrasound on Rozcoe'z Charmed Champangne ​​Carat. Oh right, we keep our fingers crossed even for her. I am HAPPY.

  Senaste nytt

  2013-02-01.
  Här är en av våra katter som vi kallar Pinglan. 

  Nu känns det som våren är på väg. 
  O det får den ju gärna.
  Går o hoppas på här hemma att vi är i väntas tider.
  Denna vecka får vi reda på o Bina är dräktig.
  Det är som en värsta mardröm att inte veta än.
  Läckra har rosa tuttar, men det är ju ingen garanti för att hon skulle vara dräktig. 
  Vill önska en trevlig helg till alla 

  Senaste nytt

  2013-01-28.
  6 feb ska lilla Bina göra ultra ljud. Åh va de ska bli spännande.
  Läckra väntar vi lite med.
  Nu till våran Albin. 
  Det är många som hör av sig angående honom.
  USA , Tyskland o Sverige.
  Är väl inte förvånad, det är en hund som vet vad o hur man gör en tik glad.  Har nog slagit rekord i att smöra för brudarna här på Rozcoe'z Kennel.


  Senaste nytt

  2013-01-25
  Nytt under planer.

  Albin o Läckra.

  2013-01-24.
  Nu har Läckra parat sig. De blev inte Oleg för han hade inte något intresse för henne. Det blev Albin som även denna gång fick äran att para sig. Så Bina o hennes dotter Läckra har blivit parade av samme pöjk. Så nu vet ni det.

  HEDRAD :)))))

  2013-01-23.
  Jag känner mig hedrad av alla som pratar om mig o mina planer parningar osv........
  Har aldrig varit med om något som är så roligt. Du i grannlandet ! Sköt dig själv i skit i andra. Du eller ni ska man väl säga. Det gäller er neråt i vårt avlånga land oxå. Samtidigt som jag blir irriterad så får jag blodad tand för det jag håller på med. Har blockat er , men det spelar ingen roll egentligen vad man gör för ni söker ju med ljus o lykta för att få info. Därför skriver jag här nu så ni kan läsa ordentligt. Jag gör som jag vill o kommer alltid att göra det. Har man som du ,,,, valt att umgås med en idiot som inte gör rätt för sig med sina skulder hon har,,,ja då får du väl ha den bästisen. Som man säger kaka söker maka. Vad gäller planer som jag o Jimmy har så ska ni fullständigt skita i det.Ni gör erat o vi vårat. Thats it. Så era påsk kärringar så har ni fått min o min mans åsikt.   

  Senaste nytt

  2013-01-20
  I morgon kommer självaste fästmannen till vår Läckra. Vi är ju förväntansfulla o hoppas det blir många fina valpar. 
  Även Bina ska ju kollas om hon har puppisar snart. Det är så himla kul att ha lite planer så här på det nya året. Vi har fått väldigt många o trevliga människor att boka upp sig på valpar hos oss.Nu håller vi tummarna för att detta blir bra.

  Senaste nytt

  2013-01-12 
  Mera löpande tikar.
  Nu löper även läckra som ska paras med en Ungersk hane som heter Oleg. bilder på dessa 2 finns om du går in på planer. Så spännande det kommer bli. Idenna kull söker jag en fodervärd till en tik.
  För intresse så ring 0706977549.

  Senaste nytt

  2013-01-12.
  Ännu en dag i parningens tecken.
  Denna gång kändes det helt rätt. Första parningen var ju på 11 dygnet o det kändes inte rätt för mig.
  Jag känner ju den tiken.
  Idag är det dygn 15 o det kändes mer rätt. Nu ser vi vad det blir imorgon o sedan får hon åka hem ett tag till sin matte o husse på Lidingö.
  Har ett hjärta just nu som bultar av glädje.

  Senaste nytt

  2013-01-09.
  Skitprat är jag van vid som en framgångs rik uppfödare , men det är så ledsamt när ev valp köpare talar om saker som en annan uppfödare sagt bara för att valp köparen ska tinga o köpa en av henne. Det är så tråkigt att höra detta i telefonen för valp köparen jag pratat med vet ju knappt vilka vi är . Det är ju så här att ju mer skit saker ju mer intressant blir man. Men här på vår kennel tror vi det handlar om avundsjuka. Jag är stolt över min uppfödning o det kommer jag alltid att vara.

  Senaste nytt

  2013-01-08
  Då var den första parningen mellan Albin o Bina gjort.
  Det var romantik så det stod härliga kring det.
  Albin var en mycket duktig kille som trots att det var första gången visste exakt hur man gör .
  Det blir några gånger till sedan får det räcka.
  Ha de gott där ute.

  Senaste nytt

  2013-01-07
  En kort sammanfattning av My Dog 2013.
  Albin blev svensk Champion o Bir ena dagen o Bim andra dagen.
  Inka fick exellent båda dagarna o blev 3:a bästa tik ena dagen o 2:a bästa tik andra dagen med ck båda dagarna.
  Stämningen var på topp hos alla med Landseer o det behövdes därför ingen rasmonter där inte. Jösses vad mycket trevliga människor vi pratat med.
  I morgon ska jag hämta Bina. Så får vi se om det blir valpar med vår fin kille Albin. Vi tror o hoppas så mycket.
  God fortsättning o var rädda om era fina hundar.

  Skriv en kommentar: (Klicka här)

  123minsida.se
  Bokstäver kvar: 160
  OK Skickar...
  Se alla kommentarer

  | Svar

  Senaste kommentarer

  19.02 | 00:15

  Jeg hadde Landseer for 10 år siden men glemmer aldri den .Nå har vi 3 Basenji,men lurte på om dere har eller skal ha valper

  ...
  04.01 | 12:46

  Har ni någon japanese chin till salu? Helst tik, ålder oväsentligt. Förlorade min tik 2017-12-26 och saknaden är stor.

  ...
  09.12 | 14:18

  Glömde skriva ras Lanser valp maria

  ...
  09.12 | 14:15

  Hej jag o min man undrar om de blir några valpar skulle så hjärna vill ja Köp på en tikvalp maria

  ...
  Du gillar den här sidan
  Hej!
  Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
  Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
  ANNONS